3 προτάσεις για εσας που φωτογραφίζετε

Σοφία / Φωτογραφία, Χωρίς κατηγορία / / 0 Comments / 1 like
3 προτάσεις για εσας που φωτογραφίζετε

10-12  Μαρτίου, ημέρες αφιερωμένες στα φωτογραφικά δρώμενα με δύο μεγάλες εκθέσεις στην Αθήνα.  Επαγγελματίες φωτογράφοι και μη είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα γύρω από το χώρο της φωτογραφίας,   να πληροφορηθούν για προϊόντα και τεχνολογίες  και να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές μέσα από σεμινάρια.

Επισκέφτηκα την IMAGE+TECH expo και ανάμεσα από πολλά που είδα και με ενδιέφεραν ξεχώρισα τρία πράγματα που μπορεί να ενδιαφέρουν ένα επαγγελματία φωτογράφο αλλά και κάποιον που απλά αγαπάει τη φωτογραφία!

1.        Η φωτογραφική μηχανή  Fujifilm Instax Mini 8

με το στιγμιαίο φωτογραφικό σύστημα διατίθεται σε επτά διαφορετικά χρώματα και είναι πραγματικά πανέμορφη! Το instax film περιέχει  10 frames τα οποία εκτυπώνονται αμέσως σε τέλεια ποιότητα και έντονα χρώματα. Η τιμή της στο κατάστημα μας στα 79€.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε  πάρτυ γενεθλίων φτιάχνοντας μόνοι σας ένα photo booth, κάτι το οποίο θα σας δείξω σε επόμενο πόστ.

 

2.       PhotoContest   

Μια φωτογραφική κοινότητα με χιλιάδες ακόλουθους φωτογράφους  οι οποίοι μπορούν να πάρουν μέρος σε θεματικούς διαγωνισμούς, να ενημερώνονται για φωτογραφικά θέματα, να ανταλλάσσουν απόψεις και να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Η διαδικασία συμμετοχής πολύ απλή, και για εσάς που ασχολείστε ερασιτεχνικά δοκιμάστε να στείλετε τις φωτογραφίες σας έστω και για την εμπειρία, βάλτε στόχο!

3.       Φωτογραφικές σπουδές ‘Όραμα’

Photography workshops από επαγγελματίες   φωτογράφους με ακαδημαϊκές γνώσεις.  Τα μαθήματα αφορούν όσους θέλουν να αποκτήσουν βασική κατάρτιση στη φωτογραφία ξεκινώντας από το μηδέν, αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να αποκτήσουν συμπληρωματική εκπαίδευση σε product &still life, wedding, studio photography και πολλά άλλα.  Αυτό που με έκανε να ξεχωρίσω το  ‘Όραμα’ είναι το εύρος των θεμάτων που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πολλές φορές  βαρετά μαθήματα φωτογραφίας αλλά και η πρακτική που ακολουθούν!

Όσοι από εσάς θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο από τα workshops έως τις 26/03 έχω για εσάς ένα μαγικό κωδικό που θα σας εξασφαλίσει 10% έκπτωση!

Αν ενδιαφέρεστε στείλετε μου μήνυμα στο info@kontoukastudio.gr και μάθετε τον κωδικό.

 Σοφία Κοντούκα

φωτογράφος 

 

 

 

Κοινοποίηση σε: