2+1 Μοναδικές Ιδέες για τις ευχές των καλεσμένων σας!

Σοφία / Γάμος, Χωρίς κατηγορία / / 0 Comments / Like
2+1 Μοναδικές Ιδέες για τις ευχές των καλεσμένων σας!

#Νο1…Παραδοσιακό αλλά ξεχωριστό!

Σας αρέσει το παραδοσιακό βιβλίο ευχών αλλά θέλετε να του δώσετε έναν «φρέσκο αέρα» ή μια διαφορετική πινελιά;

Σας έχουμε μια special προσωπική ιδέα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και θα ενθουσιάσει και τους καλεσμένους σας. Εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές της και το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποτελέσει μέρος της ζωής σας και κειμήλιο της γαμήλιας ιστορίας σας. Ετοιμαστείτε για μία φωτογράφηση pre wedding, 1 μήνα περίπου πριν τον γάμο σας, ξεκούραστοι, χαλαροί και με τα πιο όμορφα χαμόγελά σας.

Η ομάδα του Kontoukas studio θα σας προτείνει τα πιο «ψαγμένα» μέρη για να φωτογραφηθείτε ανάλογα με το στυλ σας.

Ρομαντική φωτογράφηση σε δάσος, ξένοιαστη και χαλαρή στη θάλασσα, city style στην Πλάκα, εμείς θα σας προτείνουμε, θα συζητήσουμε και θα σχεδιάσουμε που και πως θα αιχμαλωτίσουμε την αγάπη σας πριν ακόμα γίνεται Mr Right & Mrs Always Right.

Πιστέψτε μας ότι αυτές οι φωτογραφίες θα είναι από τις πιο όμορφες της κοινής σας ζωής.

Μετά θα τις απολαύσουμε, θα τις σχολιάσουμε, και θα διαλέξουμε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο και θέλετε να τις ενσωματώσουμε σε ένα μοναδικό φωτογραφικό βιβλίο ευχών.

Κάθε σελίδα αυτού του βιβλίου θα «αφηγείται» μία δική σας ξεχωριστή στιγμή. Πόσο όμορφο όταν το ανοίξουν οι καλεσμένοι σας να χαρούν τις φωτογραφίες σας και να γράψουν σε καθεμία τη δική τους ευχή για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας!

#Νο2…Θέλετε μια ακόμα ψαγμένη εναλλακτική λύση;

Ένας φωτογραφικός καμβάς διάστασης 50Χ70 με μία ή πολλές αγαπημένες σας φωτογραφίες, δίπλα στο welcome table, σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα των καλεσμένων σας!

Γράφοντας πάνω τις ευχές τους, τα αστεία τους σχέδια, τις χιουμοριστικές ατάκες τους, θα δημιουργηθεί ένα ανεπανάληπτο έργο τέχνης και να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσει την πιο ξεχωριστή θέση στο σπίτι σας. Θα το βλέπετε, θα το συζητάτε, θα το μοιραστείτε πολλές φορές με τους φίλους σας και θα σας θυμίζει πάντα πόσο μοναδική ήταν η ημέρα του γάμου σας για όλους!

Πως υλοποιείται αυτή η ιδέα;

Τον καμβά φυσικά σας τον ετοιμάζουμε εμείς.

Μας στέλνετε φωτογραφίες που ήδη έχετε ή οργανώνουμε την pre wedding φωτογράφιση ή φωτογράφιση στο στούντιο, ή στον δικό σας χώρο!

Διαλέγουμε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο, δημιουργούμε ένα φωτογραφικό κολάζ και έτοιμος ο «καμβάς των ευχών σας»!

Αν πάλι θέλετε να είναι τελείως «καθαρές» οι αφιερώσεις των καλεσμένων σας, διαλέγουμε 1 φωτογραφία, την πιο εντυπωσιακή, γράφουμε τα ονόματά σας, την ημερομηνία του γάμου σας, την αγαπημένη σας φράση, στίχο από τραγούδι, το moto της κοινής σας ζωής και έτοιμος για να «υποδεχτεί» τους καλεσμένους σας!

#Νο3…Έχετε διάθεση για κάτι πιο δημιουργικό;

Τι  λέτε για ένα εντυπωσιακό, φωτογραφικό σκηνικό με πολλές πολλές polaroid φωτογραφίες από τις αξέχαστες στιγμές που έχετε μοιραστεί μαζί, με τους φίλους και τις οικογένειές σας!

Η διαδικασία αυτή είναι καταπληκτική γιατί θα ξαναθυμηθείτε πόσο όμορφες στιγμές έχετε ζήσει μαζί. Μία Κυριακή λοιπόν, χαλαρά στον καναπέ σας, ανοίξτε όλα τα φωτογραφικά σας αρχεία και συγκεντρώστε περίπου 100 φωτογραφίες, αυτές που σας αρέσουν περισσότερο και σηματοδοτούν και κάποιες ξεχωριστές ημερομηνίες.

Μπορείτε να μας τις στείλετε με email, ή να τις φέρετε στο κατάστημά μας. Εμείς θα τις διαμορφώσουμε σε στυλ Polaroid, δηλ. με λευκό κενό στο κάτω μέρος ώστε να μπορούν να γράψουν τις ευχές τους σε καθεμία οι καλεσμένοι σας.

Πως μπορείτε να «στήσετε» το φωτογραφικό σας σκηνικό;

Σε ένα δέντρο! Ακούγεται περίεργα; Και όμως δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε. Είτε πρόκειται για φυσικό δέντρο που βρίσκεται στον χώρο της δεξίωσης, δίπλα στο οποίο θα είναι διακοσμημένο το welcome table, είτε για ξύλινο ή μεταλλικό επιτραπέζιο δεντράκι (θα βρείτε πολλά και οικονομικά στην αγορά).

Σε μία ξύλινη σκάλα! Υπάρχουν επίσης πολλές τέτοιες διακοσμητικές σκάλες στο εμπόριο. Σε συνδυασμό και με διάφορα άλλα διακοσμητικά αντικείμενα μπορείτε να δημιουργήσετε μία υπέροχη σύνθεση στον χώρο που θα τραβήξει τα βλέμματα των καλεσμένων σας με την πρώτη ματιά!

Σε σημείο του χώρου που σχηματίζει κάποιο Π ή κάποιο παράθυρο ή ένα κρεμαστό χαμηλό φωτιστικό. Οι περισσότεροι χώροι δεξίωσης εσωτερικοί ή εξωτερικοί έχουν κάποιες όμορφες γωνίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να στήσετε το ξεχωριστό σας «φωτογραφικό σκηνικό». Ανακαλύψτε τις και κάντε τις πιο όμορφες και πιο ενδιαφέρουσες!

 

 

 

 

Πως σας φάνηκαν οι ιδέες μας;

Θα χαρώ να μοιραστούμε και τις δικές σας!

Αφήστε τα σχόλια σας κάτω από τη δημοσίευση ή στείλτε μου μήνυμα στο [email protected]

Με αγάπη

Σοφία Κοντούκα

 

 

Κοινοποίηση σε: