παιδικό party

Σοφία / photo booth, παιδκό πάρτυ, Φωτογραφία / / 2 Σχόλια / Like
παιδικό party

Ένα παιδικό πάρτυ πάντα είναι μοναδικό!  Τα παιδάκια αγαπούν τα γενέθλια τους, χαίρονται που μεγαλώνουν! 

Γι’ αυτό μου αρέσουν τα παιδικά πάρτυ, γιατί έχουν χρώμα, χαμόγελα, παιχνίδια, χορούς, σοκολατένιους λεκέδες στα ρούχα, κλάματα κούρασης και απελπισίας όταν τελειώνει η διασκέδαση.

Ναι! είχαμε πολύ όρεξη για κάτι τέτοιο έτσι με τη βοήθεια των κοριτσιών εδώ στο φωτογραφείο, οργανώσαμε ένα όμορφο πάρτυ με θέμα το αγαπημένο παιδικό του Νικόλα, την κουταβοπαρέα  paw patrolΧρησιμοποίησα δωρεάν εκτυπώσιμα υλικά με το θέμα που επιλέξαμε (ο Νικόλας δλδ), φυσικά από το αγαπημένο Pinterest , αλλά η περισσότερη δουλειά έγινε με τη φαντασία και τα χεράκια μας.

Όλα κύλησαν όμορφα, με πρώτο σύμμαχο τον καιρό, τον υπέροχο κήπο στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, τον καταπληκτικό κ Βασίλη από τις ανακατωσούρες που έπαιξε με τα παιδιά αλλά και τους γονείς, την υπέροχη παρέα από φίλους που δεν βλέπουμε συχνά αλλά και τους συμμαθητές του Νικόλα με τις οικογένειες τους!

Τι δωράκια είχαμε για τους μικρούς καλεσμένους? Αυτό είναι το αγαπημένο μου σημείο! φεύγοντας τα παιδάκια έπαιρναν  μαζί τους μια κούπα με σχέδιο paw patrol, τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε εδώ

Για τους μεγάλους καλεσμένους αλλά και για όλη την οικογένεια θα έλεγα, ετοιμάσαμε ένα κινητό photo booth όπου κάθε οικογένεια φωτογραφιζόταν με την fuji instax mini 8, γίνονταν άμεση εκτύπωση, τοποθετούσαμε ένα μαγνητάκι πίσω από τη φωτογραφία και έτοιμο το δωράκι!!!

Μπορείτε αναλυτικά να δείτε τι εννοώ, μέσα από το  βιντεάκι που ετοιμάσαμε για εσάς.

Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Ελένη Κρεμαστού για τις φωτογραφίες του πάρτυ και το γλυκό Κατερινάκι μας που ανέλαβε εκείνη την ημέρα το photo booth Project.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες φωτογραφικές ιδέες!

Σοφία Κοντούκα

 

Κοινοποίηση σε: