Ένα κολάζ λέει μια ιστορία

Σοφία / Χωρίς κατηγορία / / 2 Σχόλια / 2 likes
Ένα κολάζ  λέει μια ιστορία

Πριν από  λίγες ημέρες έφτιαξα δυο  κολάζ  με φωτογραφίες Γάμου και Βάπτισης σε μέγεθος 60χ110cm τις οποίες εκτύπωσα σε αυτοκόλλητο για να διακοσμήσω το φωτογραφείο.

 Δεν μπορούσα να αποφασίσω για την εκτύπωση μιας μόνο φωτογραφίας Γάμου και μια Βάπτισης,  είναι πολλές , μοναδικές και κάθε μια περιγράφει στιγμές και συναισθήματα!

Ενώ ένα κολάζ  λέει μια ολόκληρη  ιστορία!

 

Κάπως έτσι σκέφτηκα όταν πριν από καιρό έφτιαξα κάτι αντίστοιχο για  να διακοσμήσω ένα τοίχο στο σπίτι μου.  Αυτή λοιπόν είναι η  δική μου πρόταση διακόσμησης με φωτογραφίες.

Περίπου  300 φωτογραφίες που θα ήταν αδύνατον να παρουσιαστούν διαφορετικά καλωσορίζουν και αποχαιρετούν τους επισκέπτες μας οι οποίοι πάντα παρατηρούν , σχολιάζουν, χαμογελούν… αναπολούν μαζί μας!

Υπάρχουν διαφορετικά είδη κολάζ, σχήματα και τρόποι εκτύπωσης.

Στο διαδίκτυο θα βρείτε προγράμματα collage maker, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μόνο για μικρά μεγέθη κολάζ.  Μπορείτε να διαθέσετε 50-70€ για να αγοράσετε κάποιο πρόγραμμα και να εκτυπώνετε σε υψηλή ανάλυση ότι δημιουργείτε.

Μια ακόμη λύση, που θα σας σώσει χρόνο και κόπο είναι το www.kontoukastudio.gr στο οποίο απλά στέλνετε τις φωτογραφίες σας  και εμείς σας ετοιμάζουμε ένα κολάζ που ταιριάζει στο δικό σας χώρο!       

 

Κοινοποίηση σε: