Φωτογράφιση στο Studio με άρωμα σοκολάτας

Σοφία / Φωτογραφία / / 0 Comments / 8 likes
Φωτογράφιση στο Studio με άρωμα σοκολάτας

Αυτά τα Χριστούγεννα  έχω πάθει εμμονή με οτιδήποτε σοκολατένιο, όχι δεν με ενδιαφέρει να τρώω σοκολάτα (οκ και αυτο!) αλλά  μου αρέσει να τη στολίζω παντού και να την χρησιμοποιώ όταν φωτογραφίζω. Έτσι έφτιαξα ένα αυτοσχέδιο hot  chocolate stand  το οποίο εγκαινίασαν τα παιδάκια μου! Ενθουσιάστηκαν όταν είδαν το σκηνικό! Έφτιαξαν ρόφημα σοκολάτας, ήπιαν απο 3 ποτήρια, έφαγαν σοκολάτακια, άνοιξαν μπισκοτάκια, σακουλάκια, κορδελίτσες… γελάσαμε, παίξαμε, γίναμε χάλια ενώ  η μαμά φωτογράφιζε (ώς συνήθως).

Την επόμενη μέρα ο γιος μου με ρώτησε »μαμά θα πάμε και σήμερα στη δουλειά σου να φτιάξουμε ζεστή σοκολάτα?» Μια παιδική φωτογράφιση  δεν κρατάει πολύ ώρα, θέλει γρήγορες κινήσεις και τις περισσότερες πόζες προσχεδιασμένες και έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό.

Σας περιμένω λοιπόν στο Kontoukas Studio για το πιο τέλειο φωτογραφικό παιχνίδι!

Επίσης σας δίνω μερικές ιδέες για το πώς να χαρίσετε φωτογραφίες σε αγαπημένους (γιαγιάδες, παππούδες, νονούς) και εκείνοι να μπορούν να τις  στολίσουν. Το κολάζ μπορεί να τυπωθεί σε καμβά και να κρεμαστεί στον τοίχο. Στις κούπες μπορείτε να γράψετε ευχές κ να τις προσφέρετε γεμάτες σοκολατάκια, ενώ στις  χριστουγεννιάτικες  μπάλες μπορείτε να βάλετε ψεύτικο χιόνι, γίνονται τέλειες!

Θα χαρώ πολύ να ακούσω σχόλια, ιδέες, απόψεις από εσάς που διαβάσατε το πρώτο μου Post! Το όνομα μου είναι Σοφία Κοντούκα [instagram] και είμαι φωτογράφος.

Κοινοποίηση σε:

Αφήστε μια απάντηση