4 + 1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

4 + 1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Δεν σας κρύβω πως οι οικογενειακές φωτογραφίσεις είναι το αγαπημένο μου φωτογραφικό θέμα. Είναι ένας βασικός λόγος που αγαπώ  τη δουλειά μου,  ένας τρόπος να εκφράζομαι και να δημιουργώ  με κέφι.
Θέλω να σας παρουσιάσω  μια υπέροχη οικογένεια όπου κάθε μέλος  της συμμετείχε ενεργά στη φωτογράφιση  με τέτοια αφοσίωση και  συναίσθημα που μας έκανε όλους να αγαπήσουμε κάθε εικόνα ξεχωριστά! Η καταπληκτική γιαγιά Ρένα επιμελήθηκε το decor και όπως πάντα μας εντυπωσίασε.
Εδώ λοιπόν σας έχω  4 +  1 λόγους να λατρέψετε την ιδέα να φωτογραφηθείτε και εσείς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

1. Η διαδικασία ξεκινάει από την επιλογή της τοποθεσίας και του concept ενώ γίνεται πάντα σε συνεργασία φωτογράφου και οικογένειας.  Με αυτόν τον τρόπο όλοι συμμετέχουν  στο παιχνίδι των καλλιτεχνικών ιδεών και στην έκφραση τους.

2. Είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλους αφού δίδεται η δυνατότητα τα άτομα που φωτογραφίζονται να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί παίζοντας και διασκεδάζοντας.
3. Είναι ευκαιρία να συμμετάσχουν στο παιχνίδι και άλλα άτομα όπως οι παππούδες, οι νονοί  ή άλλοι συγγενείς καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια οικογένεια εκτός από τα βασικά της μέλη έχει και τους αφανείς ήρωες που δημιουργούν την ιστορία.
4. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε με σκοπό τη δημιουργία βιβλίου ευχών για τη βάπτιση της μικρής Ιρέν.  Ήταν ένας ξεχωριστός τρόπος οι καλεσμένοι να απολαύσουν τις φωτογραφίες ενώ αποτύπωναν τις ευχές από καρδιάς σε ένα οικογενειακό ενθύμιο.   +1  Είναι μια υπέροχη Δωρο- ιδέα για όλους.  Για γονείς,  παιδιά, τη γιαγιά, τον  παππού ακόμα και τη νονά.  Φανταστείτε προσεγμένες φωτογραφίες με χαρούμενα πρόσωπα και χρώματα. Εκτυπωμένες σε άλμπουμ, καμβά, μεταλλική κορνίζα , ημερολόγια κι άλλες ιδέες που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας και στο www.kontoukastudio.gr

φωτογραφίες και άρθρο

Σοφία Κοντούκα

Κοινοποίηση σε: