Όλυμπος-καλοκαιρινές ιστορίες

Όλυμπος-καλοκαιρινές ιστορίες
Έφτιαξα μια κούπα τσάι  και άνοιξα το φακελάκι με τις υπόλοιπες καλοκαιρινές φωτογραφίες.  Μια ατμόσφαιρα ιδανική για να ταξιδέψει το μυαλό μου πίσω σε εκείνο το σαββατοκύριακο του Αυγούστου στον Όλυμπο και η κατάλληλη στιγμή για να υποδεχτώ το φθινόπωρο οργανώνοντας τις αμέτρητες εικόνες.

Μια από τις αγαπημένες καλοκαιρινές ιστορίες (2017) λοιπόν, είναι η περιπέτεια μας στο βουνό των 12 θεών, σε αυτό το μαγικό μέρος  όπου μαζί με  άλλες 5 οικογένειες  μοιραστήκαμε μια εμπειρία αξέχαστη.
Βλέπεις το Facebook είναι δυνατό μέσω επικοινωνίας και έτσι ανακάλυψα το tripin adventures, μια ομάδα  ανθρώπων που τυχαίνει να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και παρελθόν  από το χώρο της ορειβασίας οι οποίοι οργανώνουν τις καλύτερες εξορμήσεις και που στην ιστοσελίδα τους  υπάρχει η κατηγορία ‘’οικογενειακές περιπέτειες ‘’ !ε ναι λοιπόν…. αυτό ακριβώς ζήσαμε!
Το πλάνο ήταν το εξής: επόμενος προορισμός από τη Λίμνη πλαστήρα …ο Όλυμπος ‘’4 εποχές’’. Διαμονή στο καταφύγιο και απεριόριστο παιχνίδι.

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, πεζοπορίες,  δημιουργία, φύση, μουσική , παιχνίδι και όλα αυτά οργανωμένα άψογα από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το βουνό αλλά και της ανάγκες μιας οικογένειας.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα την Καλλιόπη, τον  Παύλο, την  Πηνελόπη, τους ανθρώπους του καταφυγίου αλλά και τις υπόλοιπες οικογένειες!
Θα βρεθούμε σύντομα

Σοφία Κοντούκα

Κοινοποίηση σε: