1 + 1 τρόποι να φτιάξετε μόνοι σας διακοσμητικά με φωτογραφίες

Σοφία / diy, print your photos, Φωτογραφία / / 2 Σχόλια / Like
1 + 1 τρόποι να φτιάξετε μόνοι σας διακοσμητικά με φωτογραφίες

Θυμάμαι πριν 15 χρόνια περίπου όταν σπούδαζα  στην Αγγλία να ακούω συνέχεια τον όρο DIY (do it yourself),  περίεργο που ενώ μπορείς να βρεις τα πάντα στο εμπόριο έτοιμα τελικά πολύς κόσμος προτιμάει το  ‘’φτιάξ το μόνος σου’’.  Να βρεις την ιδέα, να συγκεντρώσεις τα υλικά που χρειάζεσαι και να υλοποιήσεις κάτι που δημιούργησες από την αρχή μέχρι το τέλος.  Το crafting στην περίπτωση του σημερινού ποστ είναι ο όρος που ταιριάζει περισσότερο και αυτό γιατί πρόκειται για μικροκατασκευές που μπορούν να προσθέσουν  στον χώρο μια φωτογραφική πινελιά.  Εδώ λοιπόν θα σου δείξω  δύο τρόπους  να παρουσιάσεις τις φωτογραφίες σου σχεδόν χωρίς να ξοδέψεις ένα ευρώ! Αν έχεις σαν χόμπι το crafting έχεις  ήδη όλα τα υλικά στο μαγικό κουτί σου.
Εδώ θα σου πω άλλο ένα μυστικό! Μπομπονιέρες! ναι ναι καλά άκουσες, πλέον ο κόσμος φτιάχνει μπομπονιέρες από όμορφα υλικά και μπορείς να κρατήσεις μπουκαλάκια, κορδελάκια, βαζάκια, κουτάκια, πουγκάκια, τούλια…και πολλά άλλα χρήσιμα υλικά για κατασκευές.

1. Φωτογραφίες σε 3 βαζάκια τοποθετημένα ανάποδα!
Το μεγάλο είναι από το μέλι που τελείωσε, το μεσαίο από ελιές και το μικρό από μπομπονιέρα βάπτισης . Δες παρακάτω πως το έφτιαξα αφού πρώτα εκτύπωσα 2 φωτογραφίες σε μέγεθος ανάλογο του βάζου  και μια κάρτα που χρησιμοποιώ στο scrapbooking αλλά μπορείτε να γράψετε και μόνοι σας ότι θέλετε!
2.  Photo clips με συνδετήρα!
Εδώ χρησιμοποίησα 2 γυάλινα βαζάκια με φελλό (μπομπονιέρα βάπτισης λέμεεε) , άμμο για γέμιση (εμπορίου), κοχυλάκια και αστερίες  και συνδετήρες για τους οποίους καρφώνω στο φελλό και πάνω στηρίζω 2 φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες του πόστ είναι τραβηγμένες στο  εξοχικό! Έτσι για να δώσω μια νότα πιο αυγουστιάτικη!καλό μήνα και καλή επιτυχία!!!

φωτογραφίες και άρθρο Σοφία Κοντούκα

 

Κοινοποίηση σε: