Μικρές αλλαγές στο Studio-Ιδέες για διακόσμηση

Σοφία / wall art / / 0 Comments / 2 likes
Μικρές αλλαγές στο Studio-Ιδέες για διακόσμηση

Και  έτσι απλά ένα ωραίο πρωινό καθημερινότητας αποφασίζω ότι πρέπει να αλλάξω λίγο την ατμόσφαιρα στο χώρο που εργάζομαι.  Από μικρή είχα αυτό το θέμα, άλλαζα τη διαρρύθμιση στο δωμάτιο μου κάθε μήνα.  Και επειδή στο σπίτι με τα μικρά παιδάκια μου είναι λίγο δύσκολο συνέχεια να αλλάζω θέση στους καναπέδες κ στα τραπεζάκια (το σκούπισμα είναι πιο αναγκαίο στην προκειμένη περίπτωση), αποφάσισα να βγάλω το άχτι μου στο Studio.  Ο χώρος είναι μικρός, το budget αρκετά low,  άρα φτάνει η φαντασία, η διάθεση μας και μερικά παλιά αντικείμενα που αλλάζοντας τους εμφάνιση έδωσαν στο γραφείο μια φρεσκάδα τύπου Hello Summer!

Κορίτσια εν δράση λοιπόν για 2 ημέρες! Το χρώμα του τοίχου το επιλέξαμε για να κάνει αντίθεση με τα διάφορα καδράκια  που φτιάξαμε για τον τοίχο.  Όχι άλλο γκρι  είπαμε, και αυτό το ροζ/σομόν όπως θέλεις πες το, φωτίζει το χώρο και εκπέμπει έμπνευση για δημιουργία!

Για τη διακόσμηση του χρωματιστού τοίχου λοιπόν εκτυπώσαμε φωτογραφίες που ξετρύπωσα από τον υπολογιστή μου, ιδέες  για wall art πήραμε από το αγαπημένο μου pinterest και παρακάτω στις φωτογραφίες αλλά και στο σχετικό video μπορείτε να δείτε πως ετοιμάσαμε τα κάδρα.

Η έμπνευση πηγάζει από μέσα μας όμως χρειαζόμαστε σύμμαχο την καλή ενέργεια του χώρου για να μπορούμε να αγαπάμε τη δουλειά μας κ να συνεργαζόμαστε αρμονικά.

Μην ξεχνάτε λοιπόν τις μικρές αλλαγές και την ανανέωση, αυτές είναι που κάνουν την καθημερινότητα  απολαυστική!

Σοφία Κοντούκα Ελένη Κρεμαστού Κατερίνα Ζαννή

Κοινοποίηση σε: