Η Εταιρεία

Για να μας γνωρίσετε

Όλα ξεκίνησαν το 1977 από τον Άρη και την Πατρίτσια.

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στη δουλειά. Αγαπούσαν τη φωτογραφία από τότε που θυμούνται τη ζωή τους αλλά πάνω απ’όλα αγαπούσαν τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τη φωτογραφία και τις στιγμές τους.

Με αυτοδίδακτο πάθος ξεκίνησαν μια ιστορία που μετράει μέχρι σήμερα 44 χρόνια δημιουργίας και έμπνευσης, αφού μέσα από τις φωτογραφίες τους εκπλήρωσαν τα όνειρα δεκάδων όμορφων ανθρώπων που τους εμπιστεύτηκαν τις πολύτιμές στιγμές της ζωής τους.

Ιδρυτικά στελέχη της μεγαλύτερης φωτογραφικής αλυσίδας στην Ελλάδα, Photo Experts, που άλλαξε ριζικά τα φωτογραφικά δεδομένα της εποχής και δημιούργησε τις νέες τάσεις σε αυτό που ονομάζουμε «φωτογραφικό σκηνικό»

Αν ρωτήσεις τη Σοφία και τον Οδυσσέα πότε ανέλαβαν τη σκυτάλη, το πιθανότερο είναι να σου πουν «μάλλον από τότε που ήμασταν στην κοιλιά της μαμάς μας και τη “συνοδεύαμε” στους γάμους, τις βαπτίσεις, σε όλες τις φωτογραφικές στιγμές που απαθανάτιζε.

Με σπουδές Κονωνιολογίας στην Αγγλία η Σοφία, Διοίκησης και Σκηνοθεσίας ο Οδυσσέας, σπουδές φωτογραφίας και οι δύο από τους πιο έμπειρους και αναγνωρισμένους φωτογράφους παγκόσμια και με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο «βιογραφικό» τους, το δικό πιστεύω για τη ζωή τους, τη  δουλειά τους, τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται είναι ότι: “Αυτό που τελικά μετράει πάνω από οποιαδήποτε επαγγελματική εκπαίδευση, πάνω από οποιονδήποτε ακριβό και εξειδικευμένο εξοπλισμό είναι το «βάθος των συναισθημάτων» των φωτογραφιών μας και όχι το «βάθος πεδίου» όπως έχει δηλώσει ο σπουδαίος φωτογράφος Peter Adams”!

Το «βάθος των συναισθημάτων» όλων μας δημιουργεί τελικά την ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Αυτήν που στο Studio ΑΓΟΥΡΙΔΑ-ΚΟΝΤΟΥΚΑΣ υποσχόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας μας και συνεργασίας μας.

Με χαρά περιμένουμε το μήνυμα σας για τον γάμο, τη βάπτιση ή οποιοδήποτε φωτογραφικό project σκέφτεστε να υλοποιήσετε!

Με Εκτίμηση

Η ομάδα του Studio Kontoukas

038

Η ομάδα μας

Πατρίτσια Αγουρίδα

Φωτογράφος καλλιτεχνικού τμήματος.

Η Πατρίτσια Αγουρίδα σπούδασε φωτογραφία και συγχρόνως εργάσθηκε ως φωτορεπόρτερ σε μεγάλο φωτοειδησεογραφικό πρακτορείο.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας και έχει διδάξει επίσης.
Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της φωτογραφικής αλυσίδας Photo experts.

Οδυσσέας Κοντούκας

Υπεύθυνος βίντεο και επεξεργασίας εικόνας.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια φωτογραφίας στο CAMBUS College και σεμινάρια επεξεργασίας εικόνας σε Λονδίνο και Μιλάνο. Η εμπειρία του και αγάπη για την φωτογραφία και τους ανθρώπους τον ακολουθούν μαζί με την κάμερά του.

Σοφία Κοντούκα

Υπεύθυνη του τμήματος Γάμου, Βάπτισης και δημοσίων σχέσεων.

Με σπουδές Κοινωνιολογίας στην Αγγλία, η αγάπη της για τη φωτογραφία και η ενασχόλησή της από μικρή στην οικογενειακή επιχείρηση, την οδήγησαν να αναλάβει ενεργή δράση στο Studio Kontoukas

Άρης Κοντούκας

Άρης Κοντούκας, είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Αγουρίδα-Κοντούκας και ο άνθρωπος που ενέπνευσε όλη την οικογένεια να ασχοληθεί. Πρωτεργάτης στο στήσιμο της φωτογραφικής αλυσίδας Photo Experts.