Το δημιουργικό ταξίδι ενός φωτογραφικού άλμπουμ

Σοφία / Χωρίς κατηγορία / / 0 Comments / 1 like
Το δημιουργικό ταξίδι ενός φωτογραφικού άλμπουμ

Επιτέλους! Φύσηξα  τη σκόνη πάνω από το folder με τις φωτογραφίες »εκδρομή Οκτώβριος 2016» και αποφάσισα να φτιάξω ένα άλμπουμ.

Μέχρι τώρα κανείς  δεν έχει δει εικόνες  από αυτό το ταξίδι (κυρίως τα παιδιά μου) , γιατί είναι κρυμμένες στον υπολογιστή. Τις αποθήκευσα πριν 2,5 μήνες, αλλά τους υποσχέθηκα πως δεν θα έχουν και αυτές τη μοίρα των 150000 φωτογραφιών από καλοκαίρια, μωρά, σαββατοκύριακα, παιχνίδια, που όλες περιμένουν υπομονετικά κάποιος να τους δώσει λίγη σημασία ρίχνοντας τους μια ματιά!

Ξεχώρισα 200 από τις άπειρες που βγάλαμε, έστησα το άλμπουμ σελίδα σελίδα , βάζοντας αγάπη και προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.   Και όταν πια έτοιμο στα χέρια μου το ξεφύλλισα ένιωσα πάλι τα έντονα συναισθήματα εκείνης της οικογενειακής περιπέτειας!

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και  εσείς  στέλνοντας τις φωτογραφίες σας στο www.kontoukastudio.gr ή επικοινωνώντας μαζί μου στο [email protected]. Επεξεργασία, εκτύπωση και βιβλιοδεσία  αφήστε τα σε εμένα και στο δημιουργικό τμήμα μας.

Αν έχετε χρόνο  και δημιουργική διάθεση, υπάρχουν προγράμματα (album making) στο διαδίκτυο τα οποία σας βοηθούν να στήσετε το άλμπουμ μόνοι σας. Σίγουρα θα χρειαστεί να απευθυνθείτε σε φωτογραφικό κατάστημα για την εκτύπωση!

Κάπως έτσι λοιπόν φτιάχνεται ένα άλμπουμ βήμα βήμα! με σεβασμό στη στιγμή, αγάπη και φαντασία! Έτσι οι αναμνήσεις μπορούν να πουν την ιστορία τους!

Κοινοποίηση σε: